Derfor er cyklen det bedste transportmiddel

Cyklen er uden tvivl det bedste transportmiddel der findes, og det er der flere gode grunde til. Du kan blandt andet spare en betydelig sum penge, hvis du vælger cyklen fremfor bilen. Desuden kan du også dyrke motion og dermed komme i bedre form, samtidigt med at du fragter dig selv, fra A til B. Bedre bliver det altså ikke.

Miljøvenligt transportmiddel

Når du vælger cyklen fremfor bilen, gør du også miljøet en tjeneste. Alle transportmidler som f.eks. biler og scootere, som der kører på fossile brændstoffer, har nemlig en negativ indflydelse på jordens Co2 niveau, og det er noget som du gerne vil undgå, da det skader jorden og dens miljø.

Du kan derfor passende benytte cyklen, med god samvittighed, når du f.eks. skal til bageren eller andre små ærinder, hvor du sagtens kunne have undværet bilen. I Danmark er der gode forhold for cyklisterne, og der er derfor god mulighed for at komme frem og tilbage på cykel.

Transport og motion på samme tid

Endnu en grund til at cyklen er det bedste transportmiddel, er, at det også er en effektiv og sjov motionsform. Mange mennesker døjer med dårligt helbred, som følge af dårlig form, hvilket kan være årsag til flere livsstilssygdomme, som f.eks. fedme og forhøjet blodtryk.

Derfor kan du med fordel bruge cyklen som transportmiddel, og samtidigt implementere en sund og nem motionsform, i din hverdag, som stortset alle kan være med på. Cykling er desuden en skånsom motionsform, da det ikke overbelaster muskler og led.

Budgetvenligt transportmiddel uden p-bøder

Der er mange gode grunde til, hvorfor cyklen endnu engang er det bedste transportmiddel. Du kan blandt andet spare en betydelig del penge, hvis du vælger at bruge cyklen som transportmiddel. Hvis du mangler en ny cykel, til en fornuftigt pris, så hop ind på Bikeland.dk.

Med fortsat stigende priser på fossile brændstoffer, som f.eks. benzin og diesel, er det blevet endnu dyrere at køre i bil. Så der har du aldrig endnu en god grund, til hvorfor du bør vælge cyklen som dit foretrukne transportmiddel, og lade bilen stå hjemme.

Med en cykel slipper du desuden for de dumme parkeringsafgifter, og samtidigt undgår du også at komme for sent på arbejde, fordi du ikke kan finde en ledig p-plads. Der er nemlig altid plads til en cykel, ligemeget om du arbejder i byen, eller på landet.