Derfor er sushi så populært

At spise sushi er næsten blevet en hel kultur i dagens Danmark, hvor der nærmest er en høj status relateret til det, at kunne spise sushi.

Til dem der er interesseret I sushi, men ikke helt ved hvad det er, er det små anretninger af rå fisk sat sammen med en mængde ris og forskellige tilbehør, såsom ingefær.

Det er en ret der serveres kold, og stammer fra det japanske køkken. Men hvad er det dog der gør, at denne japanske ret er blevet så populær, i et lille land som Danmark?

I sundhedens tegn

Som sagt er sushi bestående af fisk, som indeholder masser af Omega-3 fedtsyrer. Derudover har den en sund mængde protein, der parres med kulhydraterne i sushi-risen. Sushi er altid flot og prangende pga. tilbehøret såsom Nori-tang, der er kendt for at have mange vitaminer og mineraler, der inkluderer calcium, magnesium, zink og jern.

Sushi er også en meget mættende ret, da det sultede ingefær giver ro I maven, og holder dig mæt i længere tid. Sushi er også kendt for altid at have friske råvarer, der gør at smagsoplevelserne er mere intense I forhold til hvis man købte en ret, hvor råvarer havde siddet og ventet i et par dage

Delevenligt og nemt

Sushi er kendt som at være en ret i små bidder, og derfor er det en optimal ret til at dele med en ven eller kæreste. Om du så er på restaurant, hvor de bliver serveret på små tallerkener eller om du vælger at bestille sushi, kommer de også i små anretninger så alle kan få lov at smage de forskellige varianter af sushi, som er blevet valgt.

Det kan være Sashimi, Nigiri eller Uramaki. Sushi er derfor en meget alsidig ret, hvor selv den mest kræsne person kan finde en variant, som smager godt. For all storbybørnene der altid har travlt og er på farten, kan sushi være godt da det er nemt at have med sig rundt, og behøves ikke at komme i en mikroovn, for at blive varmet.

Så hvis du er en der er klar på at smage oplevelsen af det japanske køkken, med en let og smagfuld ret, der er en sund form for sushi og kan nydes med vennerne, så bestil sushi her.

Man skal dog være opmærksom på, at rå fisk ikke holder sig for lang tid i varmen, så man skal ikke vente længe med at spise maden, når den er blevet leveret.