Hvorfor vælger mange rygere at skifte cigaretter ud med nikotinposer?

Snus Danmark

Der skal ikke være nogen tvivl om, at der er mange rygere, der har et ønske om at stoppe med at ryge. En stor del af dem, der har et ønske om dette, ved dog ikke helt, hvordan de egentlig skal bære sig ad med dette.

I og med, at de ikke ved, hvordan de skal gøre dette, ender det med, at de ikke får sat gang i deres rygestop. Det er naturligvis en skam, da de egentlig har et ønske om at kvitte cigaretterne.

En stor del af dem, der ender med at sætte gang i deres rygestop, vælger at gøre det ved hjælp af et rygestopmiddel. Dem findes der naturligvis flere af, men især nikotinposer er et populært valg.

Det er en nem måde at få nikotin på

En af de klare grunde til, at der er mange, der vælger at skifte cigaretterne ud med nikotinposer er, at det er en nem måde at få nikotin på.

Når man stopper med at ryge, vil man komme til at mangle sit nikotinindtag, hvis man blot tager en kold tyrker. Derfor er det meget svært at stoppe med at ryge, hvis man ikke har en måde at trappe ned på.

Det er naturligvis værd, at de såkaldte nikotinposer kommer ind i billedet, for de egner sig godt til dette formål, da de tilbyder dig en rigtig nem måde at få dit nikotinbehov stillet på. Det eneste, det kræver er, at du har en pose under overlæben.

Man undgår lugt af røg

Det er bestemt også værd at påpege, at der er mange, der vælger at skifte fra cigaretter til nikotinposer, da det er en nem måde at undgå røglugt på.

Det er ikke alle rygere, der synes, at det er fedt, at de lugter af røg, når de har røget. Det er svært at undgå dette, da det sætter sig i tøjet mv., hvorfor det kun kan undgås, hvis man stopper med at ryge.

Har du også et ønske om at stoppe med at ryge, så du ikke længere skal lugte af røg, så er det værd at overveje, om det rette valg for dig er at skifte dine cigaretter ud med nikotinposer.

Det er et sundere alternativ

Sidst, men ikke mindst, så er der også mange, der vælger at skifte deres cigaretter ud med nikotinposer, fordi det er et sundere alternativ. Det er ikke direkte sundt, men det er dog sundere, end at ryge cigaretter.

Rigtig mange overvejer også snus, men snus Danmark er ikke en mulighed. Det er nemlig ikke lovligt at sælge det her i landet, hvilket netop er grunden til, at nikotinposer er blevet enormt populære på det seneste.

Hvis du havde gjort dig tanker om at gå fra cigaretter til snus, er det derfor ikke muligt. I stedet kan du dog vælge at skifte fra cigaretter til nikotinposer, hvilket er stort set det samme – eneste forskel er, at der ikke er indhold af tobak i nikotinposer.