Skal der ske noget nyt på badeværelset?

Der er ingen grund til at leve med et trist og kedeligt badeværelse. Du kan nemlig sagtens pifte dit badeværelse op uden at gå i gang med den helt store renovering. Herunder finder du flere idéer til, hvordan du kan forvandle dit badeværelse til et hyggeligt og indbydende rum, hvor du kan lide at være.

Belysningen

Belysningen er yderst vigtig. Ikke nok med at den sørger for, at du kan se, hvad du laver, så er den også med til at påvirke stemningen. Er lamperne ikke særligt pæne, kan du vælge at udskifte dem. Det kan endda være, at du slet ikke har nok lys på badeværelset.

Badeværelsestilbehør

Du kan ydermere vælge at skifte dit badeværelsestilbehør ud med noget nyt. Her er der tale om alt lige fra sæbedispenseren til tandkrusene, håndklæderne og så videre. Leder du efter lækre håndklæder, kan du blandt andet tage et kig på et Mette Ditmer håndklæde.

Spejlet

Spejlet er en af de ting på badeværelset, der bliver brugt rigtig meget. Derfor er det vigtigt, at du har et flot spejl. Er det nuværende spejl ikke noget at råbe hurra for, så kan du vælge at købe et nyt. Det virker måske ikke som noget særligt, men det kan gøre underværker for dit badeværelse.

Opbevaringsmøbler

Sidst men ikke mindst kan du vælge at købe nye opbevaringsmøbler. Måske er møblerne slidte? Det kan også være, at du ikke kan lide møblernes farve længere. I så fald er det værd at overveje at købe nyt.