Terminaltraktoren – hvad er dette dog for en mærkværdig størrelse?

Terminaltraktoren – hvad er dette dog for en mærkværdig størrelse?

Terminaltraktoren… Et kluntet navn kunne det umiddelbart synes én. ”Terminaltraktor” lyder ikke voldsomt sexet. Og terminaltraktorens arbejde er måske heller ikke det mest sexede (eller jo, måske for nogle kunne det være tilfældet. Menneskets synsninger breder sig jo milevidt.) Men terminaltraktoren er ikke desto mindre overhovedet ikke klodset, og selvom dens arbejde måske ikke er det mest sexede, så er det trods alt vigtigt. ”Og hvad består dette arbejde så i?” kunne du retfærdigvis spørge. Og jeg må tilstå, at jeg hidtil har taget det for givet, at du, min kære, kære læser, uden hvem denne tekst slet ikke ville være mulig (for hvem skriver dog til tomrummet, hvem skriver for døve øren, hvem skriver uden det søde håb om at blive læst og forstået?) faktisk allerede ved, hvad en terminaltraktor er, og hvad dens arbejde består af. Måske du allerede gør det, og denne tekst derfor står lysende klart for din hjernes imaginære øjne: Du ved godt, hvordan en terminaltraktor arbejder, du kender til den. Du tænker måske endda, at denne tekst ikke kan tilføje til din allerede imponerende dynge af ophobede viden om terminaltraktoren, så denne dynge kan vokse sig endog endnu større. Jeg kan ikke garantere noget, men jeg håber og tror, at mit lille skriv ville kunne bibringe dig yderligere glæder og en vederkvægende lise i dit fortsat voksende bekendtskab med denne prægtige maskine. Hvis ikke så beklager jeg, at jeg har opholdt dig her. Men denne tekst er som sagt henvendt til dig, der endnu ikke har stiftet bekendtskab med denne maskine. Terminaltraktoren står for dig som en gåde. Jeg håber, at jeg kan give dig løsnet, der forløser og løser denne gåde.

Terminaltraktoren – information

Nå, ikke flere floromvundne gloser. Ikke flere spilfægterier i forsøget på sprogligt at imponere. Nu til sagen! En terminaltraktor er først og fremmest en transportmaskine. Og terminaltraktorens fornemmeste opgave er at transportere gods rundt på (ja, du har jo nok gættet det) terminaler, havne, lufthavne og andre steder, hvor tungt gods skal flyttes rundt. Du har sikkert allerede set en sådan maskine, hvis du har vært i lufthavnen. Terminaltraktoren bruges her blandt andet til at fragte flygæsters bagage. Terminaltraktoren har den fordel, at den er i stand til at fragte tungere gods, så den kan virkelig tage fat. Denne maskine kaldes yderligere for en semi-traktor, selvom den af udseende jo nærmere ligner en lastbil. En slags minilastbil. Og den deler da også til fulde en lastbils evne til at fragte tungt gods (selvom lastbiler måske kan fragte mere).

Terminaltraktoren – køb den endelig!

Denne fine maskine burde enhver seriøst overveje at købe, hvis de mangler pålidelige maskiner til at fragte deres ting på havne, lufthavne, terminaler o.l.. Hvis man giver den de rigtige arbejdsopgaver, som den er skræddersyet til, så er jeg helt sikker på, at den ikke vil skuffe, men at den vil levere de ønskede resultater (måske endda overgå de projekterede resultater). Så jeg siger det lige igen. Overvej at købe denne maskine.